Pentru firmele si companiile care asigura locul de munca pentru un numar foarte mare de salariati transportul acestora este un aspect foarte important. De transportul salariatilor poate depinde eficienta productivitatii. In situatia in care firma sau compania pe care o administrezi are nevoie sa asigure transportul salariatilor la locul de munca, firma noastra ofera servicii de transport salariati la si de la locul de munca.

Aceste servicii sunt asigurate cu mijloace de transport moderne si prin intermediul soferilor licentiati pentru aceasta activitate. Serviciile de transport salariati sunt la preturi foarte competitive pe piata acestor servicii de transport de persoane. Dupa aproape 15 ani de experienta in domeniul transportului de persoane, firma noastra se bazeaza pe o experienta vasta pentru a oferi confort, siguranta si profesionalism pe toate ramurile de transport pe care le acopera.

Transportul salariatilor se poate efectua atat cu microbuze, cat si cu autocare. Aceasta optiune trebuie sa tina cont de numarul de persoane care urmeaza a fi transportat la fiecare cursa efectuata. Odata ce alegi serviciile de inchiriere a microbuzelor si a autocarelor pentru transportul salariatilor catre si de la locul de munca, vei putea avea certitudinea faptului ca salariatii vor ajunge intotdeauna la timp, dar mai ales in deplina siguranta. Toate mijloacele de transport cu care se efectueaza aceste curse sunt verificate si au inspectia tehnica la zi.

Confortul este la cele mai ridicate standarde prin faptul ca vorbim despre microbuze si autocare moderne, cu scaune confortabile, dotate cu aer conditionat, dar si sisteme audio performante pentru o atmosfera relaxanta inainte sau dupa orele de lucru.

Datorita faptul ca suntem constienti de faptul ca transportul salariatilor la locul de munca inseamna diferite schimburi de lucru, firma noastra ofera flexibilitatea pentru alegerea programului pentru cursele de transport salariati. Aceste curse pot fi organizate atat pentru timpul zilei, cat si pentru orele de noapte.

 

Faptul ca foarte multe firme si companii au apelat deja la serviciile de transport pentru salariati ai companiei noastre denota faptul ca suntem o firma de incredere si care presteaza astfel de servicii la cele mai ridicate standarde de calitate si de profesionalism. Indiferent de numarul de angajati care trebuie transportati la locul de munca si indiferent de distanta care trebuie parcursa, nu ezita sa ne contactezi pentru o estimare cu privire la costurile pentru aceste servicii de transport salariati.