Traim in epoca vitezei si deplasarea dintr-un loc in altul este un firesc al acestor timpuri. Pentru acest lucru avem nevoie de transport, iar uneori transportul cu autovehiculele personale nu este posibil sau nu este cea mai buna alegere. Intr-un astfel de context cea mai la indemana, cea mai confortabil si cea mai sigura optiune o reprezinta serviciile de transport persoane prestate de o firma autorizata pentru astfel de servicii.

Firma noastra activeaza inca din anul 2007 ca si operator de transport persoane atat pentru curse interne, cat si pentru curse internationale. Parcul nostru auto se adreseaza transportului de pasageri pentru curse regulate, dar si transportului de pasageri pentru curse ocazionale. Profesionalismul de care am dat dovada in raport cu clientii, colaboratorii si pasagerii pentru care am oferit astfel de servicii de transport pasageri ne-a permis sa ne dezvoltam constant si sa acumulam un portofoliu important pentru aceste servicii.

Serviciile de transport pentru persoane sunt asigurate de catre microbuze, miniautocare si autocare ultra-moderne si dotate cu cele mai performante echipamente. Pentru ca acordam atentie mediului inconjurator, microbuzele si autocarele din dotarea firmei noastre de transport persoane sunt clasificate Euro 5 si Euro 6. In acelasi timp vorbim despre mijloace de transport care au intotdeauna verificarile si inspectiile efectuate la termen. Acest lucru pentru a ne asigura faptul ca oferim pe langa confort si cel mai ridicat nivel de siguranta pentru toti pasagerii care urca in mijloacele de transport ale firmei noastre. Tot in acest sens avem o foarte mare atentie in selectia soferilor care lucreaza pentru firma noastra.

Prin prisma parcului auto numeros ne adresam tuturor acelora care au nevoie de astfel de servicii de transport persoane, indiferent de context si indiferent de numarul de persoane care trebuie transportate. Din acest punct de vedere putem sa oferim transport pentru salariati, transport pentru elevi si studenti, transport pentru evenimente, transport pentru turisti, transport de persoane in strainatate, dar si transport la aeroport.

In functie de distanta parcursa, de perioada prestarilor de astfel de servicii si de numarul de persoane, vom putea face o estimare cat mai precisa a costurilor pentru astfel de servicii de transport.

Nu ezita sa ne contactezi oricand ai nevoie de o firma de transport. Suntem la dispozitia tuturor acelora care isi doresc sa calatoreasca mereu in siguranta si in conditii cat mai confortabile, fie ca se deplaseaza la locul de munca, la scoala sau intr-o calatorie de relaxare.