Pentru ca suntem un operator de transport de persoane cu aproape 15 ani de experienta in transportul persoanelor, principalul nostru obiectiv este sa oferim intotdeauna confort si siguranta tuturor pasagerilor care urca in mijloacele de transport pe care le avem in parcul nostru auto.

Pentru a raspunde tuturor solicitarilor si nevoilor in privinta transportului de persoane, oferim serviciul de inchirieri autocare. Toate autocarele pe care le avem in dotare sunt moderne si respecta toate reglementarile europene in vigoare in ceea ce priveste transportul de persoane. Indiferent de scopul pentru care este nevoie de transportul unui numar mare de persoane, serviciile de inchirieri autocare se poate dovedi a fi cea mai buna alegere. Fie ca vorbim despre o calatorie in scop turistic, fie ca vorbim despre transportul persoanelor la un eveniment, fie ca avem in vedere transportul elevilor in cadrul excursiilor scolare, oricare dintre deplasarile acestea pot sa fie organizate cat mai eficient prin intermediul autocarelor inchiriate pe care firma noastra la pune la dispozitie.

Aceste servicii se adreseaza inclusiv firmelor sau companiilor care au nevoie de transportul angajatilor la si de la locul de munca, dar si pentru persoanele care au nevoie de transport la si de la aeroport. Toate autocarele pe care le oferim spre inchiriere pot fi inchiriate doar cu sofer. Soferii nostri au licenta pentru a conduce astfel de mijloace de transport si au o vasta experienta in transportul de persoane. Acest lucru ofera un plus de siguranta pentru toti pasagerii care sunt transportati in autocarele firmei noastre. Tot in privinta sigurantei, trebuie spus ca toate autocarele sunt verificate periodic, iar inspectia tehnica anuala este intotdeauna efectuata.

 

Cu alte cuvinte, odata ce apelezi la serviciile noastre de inchirieri autocare vei avea siguranta ca orice deplasare este in deplina siguranta. Pentru confortul pe parcursul deplasarilor toate aceste autocare oferite spre inchiriere sunt dotate cu aer conditionat, sisteme moderne de incalzire, scaune reglabile, sisteme audio si video, dar si alte dotari care sa sporeasca confortul pasagerilor pe durata calatoriei. Aici putem aminti luminile de veghe si de semnalizare pentru fiecare fotoliu al autocarului, dar si spatiul suficient dintre fotolii.

Dincolo de confort si de siguranta, firma noastra acorda maxima atentie igienei si curateniei in interiorul autocarelor. Tocmai de aceea toti clientii si colaboratorii care au apelat la serviciile noastre de inchirieri autocare au apreciat dotarile autocarelor, aspectul acestora, dar si starea habitaclului. Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi.