Oferim servicii pentru transport angajati pentru firme si companii din diferite domenii de activitate. In acest sens dispunem de o flota de microbuze si autocare numeroasa care poate raspunde diverselor solicitari in vederea asigurarii transportului pentru angajati. Punem la dispozitia clientilor nostri microbuze cu locuri cuprinse intre 19 si 22 de locuri, dar si autocare care pot transporta de la 32 de persoane si pana la 70 de persoane.

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi cel mai ridicat standard de calitate si de siguranta in domeniul serviciilor de transport de persoane. Siguranta pasagerilor este pe primul plan si tocmai de aceea intreaga flota de transport este cu reviziile tehnice la zi. Serviciile de transport pentru angajati inseamna transportul la locul de munca, dar si inapoi de la locul de munca.

Cei aproape 15 ani de experienta in domeniul transportului angajatilor pentru diferite companii inseamna o vasta experienta acumulata in acest domeniu de activitate.

Prin prisma experientei acumulate in toti acesti ani si pe baza dezvoltarii constante a firmei noastre, putem spune ca suntem oricand alegerea potrivita pentru a asigura transportul angajatilor pentru firmele de paza, pentru diferitele hypermarket-uri si supermarket-uri, pentru fabrici, pentru uzine sau pentru companiile care lucreaza cu un numar important de salariati.

Indiferent de tipul de mijloc de transport pentru care se opteaza, toate aceste mijloace de transport sunt dintre cele mai moderne. Cu alte cuvinte, indiferent de anotimp si indiferent de distanta care trebuie parcursa pana la locul de munca si inapoi catre casa, pasagerii vor beneficia de cel mai ridicat nivel de confort si de siguranta pe durata intregii deplasari.

Calitatea, profesionalismul si conditiile avantajoase pe care firma noastra le pune la dispozitia firmelor care au nevoie de servicii pentru transport angajati sunt motivele pentru care un numar important de clienti apeleaza la aceste servicii. Numarul firmelor care apeleaza la serviciile noastre pentru transportul angajatilor este cea mai buna carte de vizita care ne recomanda.

Avand in vedere numarul de angajati care trebuie transportat zi de zi si la anumite intervale orare, firma noastra ofera posibilitatea de a opta pentru transport efectuat cu microbuz, miniautocar sau autocar. Acest lucru este un avantaj prin faptul ca orice firma care are nevoie de astfel de servicii pentru transportul angajatilor va avea costuri in raport cu numarul de salariati care trebuie transportati. Vehiculele pe care firma noastra le pune la dispozitie pentru transport angajati pot fi inchiriate doar cu sofer.