Firma noastra de transport persoane asigura inclusiv transport pentru copii. Indiferent de situatia si de contextul pentru care este necesar transportul copiilor, oferim microbuze si autocare la cele mai ridicate standarde de confort si siguranta pentru transport copii la scoala si de la scoala, pentru excursii sau pentru alte situatii care necesita transport scolar.

Numarul mare si diversitatea mijloacelor de transport pe care le regasesti in parcul nostru auto ne permite sa raspundem prompt atunci cand suntem solicitati pentru servicii de inchiriere a microbuzelor si a autocarelor in vederea transportului scolar. Toate aceste mijloace de transport sunt echipate modern. De asemenea vorbim doar despre mijloace de transport de ultima generatie, Euro 5 si Euro 6. Garantam transportul copiilor in microbuze, miniautocare si autocare verificate si cu inspectia tehnica efectuata.

Autocarele si microbuzele pe care le punem la dispozitie pentru transport copii pot fi inchiriate doar impreuna cu sofer. In acelasi timp toti soferii care lucreaza pentru firma noastra sunt profesionisti, cu o vasta experienta in transportul de persoane si foarte rabdatori in relatia cu copiii. Prin urmare, atunci cand este nevoie de transportul copiilor la si de la gradinita sau scoala, ori daca este nevoie de transport pentru diferite activitati extrascolare, firma noastra poate fi oricand partenerul ideal.

Confortul este unul dintre obiectivele noastre principale atunci cand vorbim despre transportul de persoane. Tocmai de aceea toate mijloacele de transport au aer conditionat, incalzire, dar si microfon sau statie pentru ca atmosfera pe timpul oricarei calatorii sa fie cat mai relaxanta si mai placuta pentru cei mici. In consecinta copiii se vor putea bucura de peisaje, de calatorie si de siguranta unui transport copii efectuat in conditii cat mai confortabile.

Cei aproape 15 ani de experienta in transportul de persoane ne recomanda cu siguranta pentru aceia care au nevoie de inchirierea unui mijloc de transport pentru deplasarea copiilor. Oricand ai nevoie de transportul copiilor, nu ezita sa ne contactezi pentru a face o estimare cat mai corecta a pretului pentru transportul copiilor in diferite situatii si ocazii.

Estimarea pretului trebuie sa tina cont de itinerariul parcurs, de orele de plecare si de sosire, de perioada prestarii acestor servicii si daca este nevoie de un traseu dus-intors sau doar dus.

Contacteaza-ne din timp pentru a avea siguranta ca in momentul in care ai nevoie de transport copii vom avea disponibilitate pentru a-ti oferi un raspuns afirmativ si servicii de calitate superioara.