Una dintre cele mai practicate forme de turism in Romania este regasita sub forma pelerinajelor la diferite lacase de cult de pe intreg teritoriul tarii. Prin urmare nu este surprinzator faptul ca una dintre cele mai solicitate ramuri in privinta transportului de persoane il reprezinta transportul persoanelor care sunt interesate de pelerinajele la lacasuri de cult. Pentru a raspunde nevoii si cererii tot mai mari de astfel de servicii, firma noastra a implementat serviciul de transport pelerinaje.

Pentru acest serviciu punem la dispozitia persoanelor sau a agentiilor de turism care organizeaza astfel de pelerinaje o mare diversitate de mijloace de transport pentru persoane. De la minivan-uri si microbuze, la miniautocare si pana la autocare care pot transporta pana la 70 de persoane, toate acestea se regasesc in parcul auto al companiei noastre de transport persoane. Toate aceste mijloace de transport sunt moderne si dotate cu toate cele necesare pentru o calatorie confortabila si efectuata in siguranta.

Indiferent daca pelerinajele sunt efectuate pe timpul iernii sau in zilele caniculare de vara, atunci cand apelezi la serviciile de transport pelerinaje oferite de firma noastra vei avea parte de confortul necesar pentru o calatorie mai lunga sau pentru una de scurta durata. In acest sens toate microbuzele si autocarele sunt dotate cu aer conditionat, dar si cu sisteme de incalzire performanta, chiar si pentru acele perioade in care microbuzul sau autocarul stationeaza.

Pe langa aceste dotari, fiecare mijloc de transport ofera scaune reglabile, centuri de siguranta, dar si sisteme moderne audio sau video. Toate acestea pot face din calatoria in scop religios una foarte placuta. Pentru a beneficia de cele mai avantajoase preturi este importanta organizarea transportului in functie de marimea grupului. Soferii care conduc autocarele si microbuzele sunt licentiati pentru aceasta activitate si dispun de o vasta experienta pentru transportul de persoane.

Pentru organizarea eficienta a transportului pentru pelerinaje este recomandata rezervarea din timp a mijloacelor de transport necesare pentru numarul de persoane care urmeaza sa participe la calatoria respectiva. Datorita faptului ca de-a lungul timpului am oferit profesionalism si calitate, firma noastra primeste constant solicitari pentru serviciile de transport pasageri.

Tocmai de aceea organizarea din timp a oricarui pelerinaj ne permite sa oferim un raspuns favorabil tuturor acelora care apeleaza la serviciile noastre de transport. Fie ca urmeaza sa organizezi un pelerinaj la manastirile din nordul Moldovei, fie ca iti doresti sa organizezi un pelerinaj la alte lacasuri de cult din tara, poti apela cu incredere la serviciile firmei noastre de transport pelerinaje.