Microbuzele sunt tot mai prezente in peisajul transportului de persoane. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste mijloace de transport de pasageri sunt mult mai flexibile, mai rapide si mai confortabile in multe dintre calatoriile care trebuie organizate. Dar in acelasi timp vorbim si despre mijloace de transport care sunt mai avantajoase din perspectiva costurilor pentru pasageri prin faptul ca aceste microbuze se pot folosi si pentru a transporta grupuri mai mici de persoane.

Pentru a raspunde cererii tot mai mari pentru astfel de mijloace de transport, firma noastra ofera servicii de inchirieri microbuze. Aceste servicii se adreseaza tuturor acelora care isi doresc organizarea si asigurarea de transport de persoane pentru diferite scopuri si pentru orice destinatie. In acest sens ne adresam cu aceste servicii de inchiriere a microbuzelor pentru organizarea deplasarilor in scop turistic, pentru activitati extrascolare, pentru transportul angajatilor sau pentru orice alta cursa ocazionala.

Microbuzele pe care le detinem in parcul nostru auto sunt dintre cele mai moderne si confortabile, oferind cel mai ridicat standard pentru deplasarile rutiere chiar si pe distante lungi. Aerul conditionat nu lipseste din nici unul dintre microbuzele pe care le oferim spre inchiriere.

Fiecare scaun este dotat cu centura de siguranta, iar pentru un confort ridicat spatiul dintre scaunele microbuzelor este suficient pentru a oferi un confort inclusiv pentru multe ore petrecute in microbuz. In cadrul acestor servicii de inchirieri microbuze punem la dispozitia clientilor nostri minivan-uri cu 8+1 locuri, dar si microbuze avand 19+1 locuri sau 22+1 locuri.

Indiferent daca ai nevoie de un microbuz pentru un grup mai restrans de persoane sau daca ai organizat o activitate pentru care ai nevoie de un microbuz mai mare, acestea sunt disponibile in parcul nostru auto pentru a fi inchiriate.

In cei aproape 15 ani de activitate in acest domeniu al transportului de persoane am derulat numeroase contracte pentru inchiriere de microbuze pentru diferite scopuri: transferuri la aeroport, transport pentru evenimente, transport pentru angajati sau transport scolar.

Cea mai buna dovada a faptului ca am oferit intotdeauna clientilor servicii de calitate si profesionalism este faptul ca de-a lungul timpului ne-am dezvoltat constant, avand azi un parc auto numeros de microbuze pe care le punem la dispozitia clientilor spre a fi inchiriate. Microbuzele inchiriate sunt conduse doar de soferi licentiati si autorizati pentru transportul de persoane, avand de asemenea si o vasta experienta in acest domeniu de activitate. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand ai nevoie de servicii de inchiriere microbuze.