Indiferent daca trebuie sa ajungi la aeroport in cel mai scurt timp sau daca ai nevoie sa ajungi de la aeroport la hotelul unde esti cazat(a), firma noastra pune la dispozitie microbuze si autocare pentru servicii profesionale de transport hotel aeroport. Datorita parcului auto pe care il avem la dispozitie putem sa oferim astfel de servicii atat pentru transport individual, cat si pentru grupuri mici sau grupuri mari de persoane.

Intreaga flota auto de care dispunem este una foarte moderna si pregatita sa ofere cele mai ridicate standarde din perspectiva confortului si a sigurantei. Soferii nostri ofera transport in conditii de maxima siguranta si in cel mai scurt timp. In acelasi timp garantam pentru faptul ca soferii nostri sunt de cel mai ridicat nivel de profesionalism, oferind in acelasi timp amabilitate si respect pentru toti pasagerii. Faptul ca soferii cunosc limba engleza este fara doar si poate un avantaj important in aceste servicii de transport de pasageri la si de la aeroport.

Prin urmare, atunci cand vrei sa ajungi rapid, sigur si confortabil la aeroport sau de la aeroport in oras, nu ezita sa apelezi la serviciile de transport pe care le oferim in acest sens. Datorita faptului ca uneori este nevoie de transportul unor bagaje voluminoase, este important ca la momentul rezervarii unui transport hotel aeroport sau de la aeroport la hotel sa fie mentionate informatiile referitoare la bagajele care trebuie sa fie transportate pentru fiecare dintre pasageri.

Fie ca urmeaza sa zbori pentru multe ore, fie ca tocmai ce ai aterizat dupa multe ore in avion, fara doar si poate ca tot ceea ce iti doresti este sa faci un dus, sa mananci ceva si sa te odihnesti sau sa te relaxezi. Prin urmare ultimul lucru pe care ti l-ai putea dori este sa astepti dupa un taxi, sa dai peste un taximetrist recalcitrant sau sa nu te bucuri de un transport confortabil.

Din fericire acum poti sa faci din astfel de situatii doar amintiri neplacute si sa te bucuri ori de cate ori urmeaza sa aterizezi sau sa decolezi de transport hotel aeroport la cele mai ridicate standarde de calitate si de profesionalism.

Asiguram transport la si de la aeroport cu minivan-uri de 8+1 locuri, microbuze de 19+1 locuri sau autocare de până la 70 de locuri. Pentru a nu intampina probleme in momentul plecarii sau al sosirii, recomandam ca rezervarea sa fie facuta din timp.