Organizarea unei excursii incepe prin alegerea itinerariului si prin cautarea firmei de transport care poate oferi astfel de servicii. Indiferent daca vorbim despre excursii in apropierea orasului unde acestia frecventeaza cursurile scolare sau daca vorbim despre excursii la zeci sau sute de kilometri distanta, siguranta si confortul pe care trebuie sa il ofere mijloacele de transport inchiriate pentru astfel de evenimente trebuie sa fie pe primul plan.

Tocmai de aceea firma noastra ofera servicii de transport excursii elevi. In acest sens punem la dispozitie microbuze de la 8 locuri pana la 22 de locuri, miniautocare pentru 32 de persoane sau autocare avand de la 55 pana la 70 de locuri. Toate aceste microbuze, miniautocare si autocare ofera cele mai ridicate standarde de confort. Microbuzele Mercedes Sprinter, miniautocarele Isuzu si autocarele Man, Iveco sau Setra se regasesc in flota noastra pentru transportul copiilor si a elevilor in excursiile pe care acestia le organizeaza in cadrul activitatilor extrascolare.

Experienta de aproape 15 ani in domeniul transportului de persoane ne recomanda pentru aceste servicii de transport excursii elevi. Atunci cand este organizata o excursie cu elevii este foarte important sa apelezi la o firma de transport care dispune de o flota de transport moderna si care sa ofere siguranta si confort. In acelasi timp este foarte important ca soferii sa fie intelegatori, rabdatori si cu o atitudine prietenoasa fata de copiii care urmeaza sa calatoreasca in microbuzul sau autocarul pe care acestia il conduc.

Este foarte important sa alegi o firma de transport care pune la dispozitie soferi cu experienta si care sunt punctuali.

Este foarte importanta punctualitatea atunci cand vorbim despre organizarea unei excursii si parcugerea unui itinerariu alaturi de un numar mare de elevi care sunt nerabdatori sa se bucure de o astfel de iesire din cotidian.

Serviciile de transport excursii elevi sunt realizate cu mijloace de transport de ultima generatie. Toate aceste microbuze si autocare sunt moderne si au inspectiile tehnice la zi. Sunt dotate cu centuri de siguranta pe fiecare scaun astfel incat fiecare copil sa fie in siguranta pe timpul calatoriei. Confortul este un alt aspect foarte important pentru organizarea unei excursii. In acest sens autocarele si microbuzele firmei noastre sunt dotate cu aer conditionat, cu sisteme de incalzire in stationare, dar si cu statie si microfon pentru o atmosfera de neuitat pe timpul excursiei pentru toti participantii.