Compania noastra a fost infiintata in anul 2007 din dorinta de a oferi servicii de transport persoane atat intern, cat si pe rute internationale.

Suntem operator de transport licentiat pentru a presta servicii de transport atat pentru curse regulate, cat si pentru curse regulate speciale, dar si pentru curse ocazionale. In acest sens punem la dispozitia clientilor, colaboratorilor si pasagerilor care aleg firma noastra de transport de persoane un parc auto nou si modern.

In cadrul acestui parc auto se regasesc atat microbuze, cat si autocare, toate aceste autovehicule din parcul nostru auto fiind Euro 5 si Euro 6. Ne adresam tuturor acelora care au nevoie de servicii pentru transport persoane cu microbuze si autocare. In parcul nostru auto se pot regasi microbuze cu 8+1, 19+1+1 sau 22+1+1 locuri, dar si autocare avand capacitatea de 32+1+1, 55+1+1, 58+1+1 si chiar cu 70 de locuri.

Intreg parcul auto este verificat periodic si are efectuate toate reviziile necesare pentru a oferi pasagerilor si clientilor care aleg sa apeleze la serviciile noastre de transport cel mai ridicat standard de siguranta in domeniul transportului de pasageri

 

Prin prisma faptului ca dispunem de un parc auto nou, toate microbuzele si autocarele noastre au dotari de top.

Vorbim aici despre dotarea fiecarui microbuz sau autocar cu aer conditionat suplimentar, sistem de incalzire in stationare, sistem audio ultra-modern, statie si microfon, dar si suspensie pneumatica pentru ca pasagerii sa se bucure de cel mai ridicat nivel de confort chiar si atunci cand partea carosabila nu este in cele mai bune conditii.

Indiferent daca ai nevoie de un operator de transport persoane pentru a asigura naveta muncitorilor angajati la compania pe care o administrezi sau daca ai nevoie de o firma de transport pentru o cursa ocazionala, nu ezita sa apelezi la serviciile noastre de transport persoane.